Не секрет, що вітаміни – чудовий спосіб підтримати імунітет, але іноді організм все ж не витримує, і застуда підкрадається несподівано. У мене саме так і сталося: попри всі зусилля, я застудилася перед важливою зустріччю. Спершу думала, що обійдеться, але симптоми швидко погіршувалися – нежить, біль у горлі, підвищена температура. Згадала, що подруга радила аптеку Здравиця, де можна швидко замовити ліки онлайн. Це було справжнім порятунком! Без зайвих походів по аптеках, я замовила Аміцитрон, про який багато чула. Аміцитрон
https://zdravica.ua/drugs/amicitron просто суперзасіб! Він є у вигляді порошку для приготування гарячого напою, що особливо приємно під час застуди. В інструкції чітко написано, як його приймати: один пакетик розчинити в гарячій воді, і вже через 20-30 хвилин стає легше. Він чудово знімає головний біль, знижує температуру та полегшує загальне самопочуття. Через пару днів прийому я вже почувалася значно краще. Раджу всім, хто зіткнувся з подібною проблемою, не зволікати – заходьте на сайт Здравиця та замовляйте потрібні ліки. Там великий вибір, швидка доставка і завжди якісна продукція.