Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Чи дійсно кешбек допомагає економити на онлайн-покупках?

Чи дійсно кешбек допомагає економити на онлайн-покупках? 1 місяць 2 днів тому #2801

Я регулярно купую різні товари в інтернеті та шукаю способи зменшити витрати. Цікавить, чи реально користуватися кешбек-сервісами, і чи не створюють вони зайвого клопоту?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чи дійсно кешбек допомагає економити на онлайн-покупках? 1 місяць 2 днів тому #2802

• Vasiliy Ivanov
  • Vasiliy Ivanov аватар
  • Оффлайн
  • Користувач заблокований
  • Дописи: 24
  • Репутація: 0
Знайомі порекомендували мені спробувати ребітмі як сервіс для повернення частини витрачених коштів. Вирішив перевірити і був приємно здивований. Платформа зручна: вибираєш потрібний магазин через сервіс і робиш покупку, все автоматично відстежується. Кошти на рахунок надходять без додаткових дій, а історія транзакцій завжди доступна. Найбільше сподобалося, що не треба змінювати свої звички або витрачати час на ручне введення даних. Після кількох покупок помітив відчутну економію, особливо на великих замовленнях. Тепер перед кожною покупкою перевіряю, чи є магазин у ребітмі, бо це реально працює і приносить бонуси без зайвого клопоту.
Останнє редагування: 1 місяць 2 днів тому від Vasiliy Ivanov.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.100 секунд