Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Декор на Великдень

Декор на Великдень 2 днів 7 годин тому #2716

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 133
  • Репутація: 0
З кожним роком перед святами ловлю себе на думці, що хочеться не просто стандартних прикрас, а чогось більш атмосферного і продуманого, щоб оселя дійсно передавала настрій Великодня, а не виглядала як набір випадкових дрібниць. Обійшла кілька магазинів у місті, подивилась різні маркетплейси, але або вибір бідний, або все виглядає однаково. Підкажіть, будь ласка, де зараз реально можна замовити гарний, стильний декор на Великдень з нормальною якістю, щоб і для столу підійшло, і для дому загалом, без зайвої мішури?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Декор на Великдень 2 днів 7 годин тому #2717

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 155
  • Репутація: 0
Свого часу теж довго шукав щось цікаве, бо хотілося не просто прикрасити дім «для галочки», а створити теплу, святкову атмосферу, яку відчуваєш у деталях — від сервірування столу до дрібних акцентів у кімнатах. Після кількох невдалих покупок натрапив на розділ з великодніми колекціями в ВіллаГрація https://villagrazia.ua/ua/easter/easter-decor і, чесно кажучи, залишився дуже задоволений. Там зручно, що все підібрано в єдиному стилі: можна одразу скласти композицію зі свічок, посуду, фігурок і текстилю, не переживаючи, що щось не поєднається. Особливо сподобалось, що декор на Великдень виглядає стримано й елегантно, без відчуття масмаркету, а якість відчувається одразу, коли береш речі в руки. Замовлення прийшло акуратно запаковане, все відповідало фото, тому тепер перед святами навіть не витрачаю час на хаотичні пошуки, а дивлюся новинки саме там.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.101 секунд