Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Сумніви щодо користі часнику: де правда?

Сумніви щодо користі часнику: де правда? 6 днів 1 година тому #2682

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 116
  • Репутація: 0
Хочу порадитися. З одного боку, часник часто називають природним помічником для здоров’я, з іншого — трапляються думки, що користь сильно перебільшена. Я не проти натуральних засобів, але люблю розбиратися в темі спокійно й без фанатизму. Підкажіть, будь ласка, де можна почитати аргументовану інформацію про реальну користь часнику, бажано з поясненнями та посиланнями на дослідження. Цікавить саме зважений підхід.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Сумніви щодо користі часнику: де правда? 5 днів 3 годин тому #2690

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 123
  • Репутація: 0
Мені подобається, коли поради щодо здоров’я не відірвані від реального життя, тому я часто заходжу на сайт «Здоровʼя та відпочинок». Складається враження, що автори говорять як знайомі, які діляться власним досвідом. Я вже не раз знаходила там ідеї, які легко застосувати на практиці без кардинальних змін. Окремо хочу відзначити матеріал про часник http://health.net.ua/?page_id=143 бо ця тема мені близька і я сама давно використовую його в раціоні. На сайті добре пояснено, чому часник вважають корисним для імунітету та загального стану організму. Після прочитання я почала уважніше ставитися до якості продуктів і їх користі. Такі статті реально мотивують піклуватися про себе щодня. Раджу всім зазирнути на «Здоровʼя та відпочинок» і знайти щось корисне саме для себе.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.097 секунд