Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: MacBook для особистого користування: досвід форумчан

MacBook для особистого користування: досвід форумчан 1 тиждень 1 день тому #2671

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 116
  • Репутація: 0
Розглядаю макбук для особистих задач — серфінг, навчання, трохи роботи. Порадьте, де краще купувати, щоб бути впевненою в якості та гарантії. Також цікаво, чи відчувається різниця між базовими моделями та дорожчими в повсякденному користуванні. Хочеться почути думки людей, які реально користуються, а не просто порівнювали характеристики.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

MacBook для особистого користування: досвід форумчан 3 днів 22 годин тому #2701

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 123
  • Репутація: 0
Довго шукала макбук для навчання і роботи, і зрештою вирішила купити у Vodafone. Вибір моделей великий, можна підібрати під будь-які потреби, від класичного до професійного. Макбук https://www.vodafone.ua/shop/ua/noutbuki/f/brands-apple швидкий, працює без зависань, батарея тримає цілий день, а екран яскравий і чіткий. Доставка була швидкою, упаковка надійна, а персонал дав поради щодо оптимальних програм і аксесуарів. Тепер працювати, дивитися лекції та робити проекти стало комфортно і приємно. Радію кожного разу, коли відкриваю свій MacBook, і точно знаю, що Vodafone – надійний магазин.
Останнє редагування: 2 днів 2 годин тому від Oxxina.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.101 секунд