Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Цікавить виготовлення скляних конструкцій на замовлення

Цікавить виготовлення скляних конструкцій на замовлення 1 тиждень 3 днів тому #2663

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 155
  • Репутація: 0
Планую оновлення офісу й виникло питання щодо скляних перегородок. Хочеться зробити простір світлішим, але стандартні варіанти не підходять через планування. Цікавить, де можна замовити виготовлення скляних конструкцій саме під проєкт, із нормальними консультаціями та адекватними строками. Якщо вже мали подібний досвід — буду радий будь-яким порадам.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Цікавить виготовлення скляних конструкцій на замовлення 1 тиждень 3 днів тому #2664

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 130
Коли я стикався з таким завданням, то зрозумів, що головне — не гнатися за найнижчою ціною. Важливо, щоб виконавець умів працювати з кресленнями або хоча б правильно розумів ідею простору. Завжди раджу уточнювати, чи входить монтаж у вартість і хто відповідає за результат після встановлення. Також корисно запитати про терміни виготовлення, бо індивідуальні конструкції рідко робляться «за кілька днів».

Цікавить виготовлення скляних конструкцій на замовлення 1 тиждень 3 днів тому #2665

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 133
Коли ми робили перепланування офісу, вирішили використовувати скло замість глухих стін. Після кількох невдалих консультацій звернулися до компанії Skloya https://www.skloya.com.ua/, яка одразу запропонувала кілька варіантів рішень під наш бюджет і простір, не нав’язуючи зайвого. Приїхали на об’єкт, зробили точні заміри, пояснили, як конструкції поводитимуться в щоденній експлуатації. Прорахунок був прозорий, без дрібного шрифту. У процесі виготовлення всі зміни узгоджувалися заздалегідь. Монтаж пройшов швидко і без зупинки роботи офісу. Після завершення простір став значно світлішим і сучаснішим. Особисто для мене компанія Skloya стала прикладом того, як має виглядати нормальна робота з клієнтом.
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд