Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Жіноча куртка як частина стилю, а не просто теплий одяг

Жіноча куртка як частина стилю, а не просто теплий одяг 1 тиждень 6 днів тому #2637

• Filla
  • Filla аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
  • Репутація: 0
Для мене куртка — це не лише захист від холоду, а й важливий елемент образу. Цікаво, чи звертаєте ви увагу на фасон і колір так само, як і на тепло? Які моделі виглядають найбільш стильно у повсякденному житті?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Жіноча куртка як частина стилю, а не просто теплий одяг 1 тиждень 5 днів тому #2640

• Galopex
  • Galopex аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 88
так — фасон і колір дуже важливі, не лише тепло. Демісезонна куртка часто виступає як частина образу, тому варто звертати увагу не тільки на функціональність, а й на силует, стиль і те, як вона поєднується з вашими речами.

Жіноча куртка як частина стилю, а не просто теплий одяг 1 тиждень 5 днів тому #2644

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 85
Для мене також важливо поєднання комфорту і стилю, тому я тут обираю для себе тут https://braggart.ua/ua/zhinochi-kurtki/ куртки жіночі. Великий вибір моделей дозволяє знайти ідеальний варіант для будь-якої погоди і настрою, а якість матеріалів гарантує тепло та довговічність.
Час відкриття сторінки: 0.104 секунд