Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Де зараз реально знайти професійну косметику для обличчя і тіла?

Де зараз реально знайти професійну косметику для обличчя і тіла? 1 тиждень 1 день тому #2557

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 120
  • Репутація: 0
Де зараз в Україні реально знайти професійну косметику для обличчя і тіла, якщо хочеться зібрати повноцінний догляд вдома, працювати з конкретними проблемами шкіри і не витрачати час на десятки різних сайтів з однаковими описами та незрозумілим походженням товару?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де зараз реально знайти професійну косметику для обличчя і тіла? 1 тиждень 1 день тому #2558

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 140
  • Репутація: 0
З часом стало очевидно, що ефективний догляд можливий тільки тоді, коли всі засоби підібрані в одній логіці і купуються з надійного джерела, тому інтернет-магазин Skin(tet) дозволяє зібрати систему догляду без конфліктів між продуктами, кожен засіб має чітке призначення, склади викликають довіру, а при регулярному використанні шкіра виглядає більш рівною і доглянутою, без різких реакцій і несподіваних побічних ефектів, що часто трапляється при хаотичних покупках.

Де зараз реально знайти професійну косметику для обличчя і тіла? 1 день 16 годин тому #2590

borlev пише:
Де зараз в Україні реально знайти професійну косметику для обличчя і тіла, якщо хочеться зібрати повноцінний догляд вдома, працювати з конкретними проблемами шкіри і не витрачати час на десятки різних сайтів з однаковими описами та незрозумілим походженням товару?
Для обличчя у мене кілька основних засобів з originalbeauty.com.ua/ . Вранці я користуюся легким зволожувальним кремом, щоб шкіра не стягувалася, і тональним засобом, який не забиває пори. Ввечері наношу живильний крем або сироватку, особливо в холодну пору року, бо шкіра суха і потребує більше догляду. Для очищення використовую гель або пінку, іноді роблю м’який скраб раз на тиждень.

Для тіла у мене теж простий набір. Після душу наношу живильний лосьйон або масло для тіла, особливо на лікті та коліна, щоб не пересихали. Іноді використовую креми з ароматом, щоб шкіра була не тільки доглянута, а й приємно пахла. Під час зими обов’язково додатково зволожую руки і стопи, бо вони швидко сохнуть.
Час відкриття сторінки: 0.108 секунд