Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Зимові кофти для дитини шукаю

Зимові кофти для дитини шукаю 1 місяць 2 днів тому #2528

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 133
  • Репутація: 0
Шукаю, де в Україні можна замовити зимові дитячі кофти або кардигани так, щоб вони не перетворювались на «одяг для разу», а реально служили кілька сезонів, гарно сиділи і добре тримали тепло під час щоденних прогулянок, бо в роздрібних магазинах часто стикаюся з тим, що більшість моделей виглядають гарно лише на фото.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Зимові кофти для дитини шукаю 1 місяць 2 днів тому #2529

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 155
  • Репутація: 0
У мене був подібний досвід, і я почала замовляти зимові кофти та кардигани для дитини саме в інтернет-магазині брендового дитячого одягу GUFO KIDS https://gufokids.com.ua/detskaya-odezhda/sezon/zima/tip-tovaru/kofti-kardigani/ і якість одягу тут максимально виправдовує очікування: тканина приємна, не колеться та не парить, вона досить щільна, щоб захищати від холодного вітру, при активних рухах не сковує, добре зберігає тепло і виглядає охайно навіть після частих прань, шви прошиті акуратно, посадка зручна, кофти і кардигани не витягуються і не втрачають форму — саме те, що мені було потрібно, бо дитина постійно в русі. Також важливо, що розміри відповідають таблиці на сайті, і я з першого разу підібрала все без зайвих обмінів, а доставка по Україні була швидкою і чіткою, що особливо цінно, коли речі потрібні вже зараз для холодного сезону.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд