Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Поговоримо про гнів

Поговоримо про гнів 1 місяць 4 днів тому #2511

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 123
  • Репутація: 0
Ох, сьогодні знову ледь не впала в лютість через дрібничку, а потім відчула таку пустоту і сором... Знайома історія? Мені здається, що я розумію причини свого гніву, але в моменті його просто не впізнаю себе. Хочу не просто «заспокоюватися», а саме розбиратися в цій емоції, приймати її та керувати нею. Може, хтось знає якісь чудові книги або навіть курси (може, навіть українською!) саме про емоційний інтелект і роботу з гнівом? Шукаю щось таке, що не читається нудним підручником, а резонує з життям. Поділіться, будь ласка, своїми знахідками!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Поговоримо про гнів 1 місяць 3 днів тому #2520

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 116
  • Репутація: 0
Колись я помітила, що часто не можу контролювати свій гнів https://hedepy.com.ua/%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8/%D0%B3%D0%BD%D1%96%D0%B2 і це створювало непорозуміння в роботі та особистому житті. Тоді я вирішила знайти терапевта через Hedepy і не пошкодувала жодного разу. Онлайн-сеанси допомогли мені зрозуміти причини своїх емоцій і навчитися їх конструктивно виражати. Терапевт пропонував практичні вправи і стратегії, які легко застосовувати щодня, і вже через кілька зустрічей я помітила позитивні зміни у ставленні до себе і оточуючих. Важливо, що платформа дозволила підібрати спеціаліста саме для мого запиту, і його слова завжди були точними та підтримуючими. Я відчула, що можу контролювати свої реакції, спокійно обговорювати конфлікти та вирішувати проблеми без шкоди для себе і інших. Hedepy допомогла мені знайти свого терапевта, який не лише професійний, а й щирий у підході, що робить процес психологічного розвитку комфортним та ефективним. Тепер я відчуваю радість від внутрішньої гармонії і самопізнання.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.099 секунд