Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Застосування та пошук чорної плівки

Застосування та пошук чорної плівки 1 місяць 4 днів тому #2510

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 123
  • Репутація: 0
Всім привіт! Захопився ідеєю сучасного огороду без бур'янів) Вирішив використовувати чорну плівку або агроволокно для мульчування грядок з полуницею та перцем. Але розумію, що плівка має бути міцною і стійкою до ультрафіолету. Чи є тут такі, хто вже пройшов цей шлях? Яку саме чорну плівку ви використовували — зовсім тонку чи щільну? Чи довго вона прослужила? І найголовніше — де ви її купували? Шукаю варіанти в Івано-Франківську або з можливістю доставки з інтернет-магазину, якому можна довіряти. Хотілося б почути ваш реальний досвід, щоб не викидати гроші на вітер.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Застосування та пошук чорної плівки 1 місяць 3 днів тому #2515

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 116
  • Репутація: 0
Ми облаштовували огородження і садові споруди і використали чорна плівка https://planetaplast.com/product/black-stabilized-film/ від ТОВ «Планета Пластик». Матеріал міцний, стійкий до сонця і дощів, легко розкроюється і монтується. Контроль якості 24/7 та сучасне виробництво гарантують стабільність продукції. Досвід компанії понад 21 рік дозволяє виробляти матеріали, що відповідають найвищим стандартам. Сертифікація підтверджує безпеку, а екологічні стандарти дають впевненість у безпечному використанні. Поєднання технологій та практики робить продукцію економічною та довговічною. Вигідна ціна робить співпрацю приємною та ефективною для будь-якого проєкту.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.098 секунд