Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Де можна замовити велике дзеркало з підсвіткою?

Де можна замовити велике дзеркало з підсвіткою? 1 місяць 6 днів тому #2503

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 155
  • Репутація: 0
Питання з дзеркалом з підсвіткою на стіну давно не дає спокою, бо хочеться зробити простір більш світлим і візуально більшим, але без відчуття показної дизайнерщини. Більшість готових рішень виглядають або занадто дрібними, або мають таку підсвітку, що світить плямами і спотворює відображення. Потрібен варіант великого формату, щоб дзеркало органічно виглядало саме на стіні, не різало очі світлом і не втрачало актуальності через рік.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де можна замовити велике дзеркало з підсвіткою? 1 місяць 6 днів тому #2504

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 133
  • Репутація: 0
Коли доходить до вибору дзеркала з підсвіткою саме на стіну, стає очевидно, що важлива не лише форма чи розмір, а й те, як зроблена підсвітка і сама обробка скла. Варто дивитися на виробників, які спеціалізуються на скляних виробах, бо вони розуміють, як поводиться світло, як уникнути засвітів і як зробити дзеркало безпечним та довговічним. Є корисна сторінка, де розписані варіанти LED-підсвітки, піскоструменевої обробки та інші технічні моменти, які реально впливають на кінцевий вигляд. Саме там стає зрозуміло, що дзеркало — це не просто поверхня для відображення, а повноцінний елемент простору. І якщо потрібен перевірений варіант без експериментів навмання, то дзеркало з підсвіткою на стіну https://sklonarizka.com/obrobka/piskostrumeneva-obrobka/led-pidsvitka/ можна замовити у компанії Перша Універсальна Склонарізка, де орієнтуються на український ринок, працюють з індивідуальними запитами і роблять речі, які виглядають доречно як у квартирі, так і в комерційному інтер’єрі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.101 секунд