Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Куртка vs пальто: що обрати для зими

Куртка vs пальто: що обрати для зими 1 місяць 6 днів тому #2493

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 85
  • Репутація: 0
Обговорюємо плюси і мінуси, поради для тих, хто хоче і тепло, і елегантно виглядати.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Куртка vs пальто: що обрати для зими 1 місяць 6 днів тому #2498

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
Коротко про плюси і мінуси та поради для тих, хто хоче одночасно тепло і елегантно виглядати: утеплені парки й стьобані куртки дають хороший баланс тепла і стилю, але можуть бути важчі; пуховики дуже теплі й часто виглядають сучасно, але інколи здаються об’ємними; софтшелли легкі й елегантні, але можуть не вистачати тепла в сильний мороз — враховуйте, де і як часто плануєте носити, обирайте фасон із продуманою посадкою, якісним утеплювачем і матеріалом, а також не забувайте про капюшон і акуратні деталі, щоб поєднувати комфорт, захист від холоду і привабливий вигляд.

Куртка vs пальто: що обрати для зими 1 місяць 6 днів тому #2500

• Filla
  • Filla аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
Як на мене, куртки жіночі https://braggart.ua/ua/zhinochi-kurtki/ з Braggart мають тільки одні плюси: вони стильно виглядають, тримають тепло навіть у холодну погоду, виготовлені з якісних матеріалів і чудово сидять по фігурі. Кожна модель продумана до дрібниць — від зручних кишень до практичних застібок, тож тут реально можна знайти свій ідеальний варіант.

Куртка vs пальто: що обрати для зими 1 місяць 4 днів тому #2513

• Galopex
  • Galopex аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 88
Я впевнений, що достатньо брендів пропонують хороший верхній жіночий одяг.

Куртка vs пальто: що обрати для зими 1 місяць 2 днів тому #2534

• homid
  • homid аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 68
Я думаю, що вам також варто заглянути в магазин жіночого одягу - МАХА https://maxa.ua/, де представлений широкий вибір сучасного та комфортного одягу, який підходить і для дому, і для прогулянок, а також для зустрічей із друзями. Можете підібрати речі під свій стиль, сезон і погодні умови, обрати актуальні кольори та фасони, що зараз у тренді.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд