Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Выбор философского обучения

Выбор философского обучения 2 місяців 2 тижнів тому #2477

• Vasiliy Ivanov
  • Vasiliy Ivanov аватар
  • Оффлайн
  • Користувач заблокований
  • Дописи: 24
  • Репутація: 0
Здравствуйте. Рассматриваю онлайн-курсы для развития мышления и повышения общей квалификации, так как в работе всё чаще сталкиваюсь со сложными аналитическими задачами. Хочется понять, есть ли программы, которые дают не только теорию, но и практический результат, и стоит ли тратить на это время и ресурсы.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Выбор философского обучения 2 місяців 2 тижнів тому #2478

Здравствуйте. Я проходил курсы философии на сайте Андрея Баумейстера и могу рекомендовать их как действительно продуманный образовательный продукт. Я выбрал направление, связанное с мышлением и мировоззрением, и получил не просто набор лекций, а целостную систему работы с понятиями и аргументацией. Большой плюс - сочетание теории, практических заданий и обсуждений, которые заставляют применять материал сразу. Со временем заметил, что стал лучше структурировать мысли, увереннее принимать решения и глубже анализировать информацию. Для меня это оказался лучший курс по философии с точки зрения практической пользы и качества подачи материала.
Останнє редагування: 2 місяців 2 тижнів тому від Георгій Іванович.

Выбор философского обучения 1 місяць 1 день тому #2804

• Lidda
  • Lidda аватар
  • Оффлайн
  • Дописи: 46
А на Київщині є заклади, що пропонують якісну освіту по такому напрямку?

Выбор философского обучения 1 місяць 13 годин тому #2811

• BOGDAN
  • BOGDAN аватар
  • Оффлайн
  • Дописи: 51
Lidda пише:
А на Київщині є заклади, що пропонують якісну освіту по такому напрямку?

Точно мають бути, бо саме Київщина є таким собі освітнім осередком . який збирає навколо себе багато студентів та молоді, що планує розвиватись та здобувати якісні знання. Освіта на Київщині представлена багатьма закладами, які вже зараз оголошують про набори студентів на наступний навчальний рік. Так само є і багато тематичних вузькопрофільних курсів, які можна слухати як онлайн, так і офлайн
Час відкриття сторінки: 0.120 секунд