Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Таунхауси у передмісті столиці шукаю

Таунхауси у передмісті столиці шукаю 5 днів 13 годин тому #2307

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Виникло питання, як правильно обрати місце для купівлі таунхауса в передмісті столиці, бо пропозицій зараз дуже багато, а зрозуміти реальні переваги кожного варіанта складно. Хочеться знайти таку локацію, де поєднуються доступність, тиша, нормальна інфраструктура та надійність забудовника, щоб не хвилюватися за якість і терміни.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Таунхауси у передмісті столиці шукаю 5 днів 13 годин тому #2308

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 119
  • Репутація: 0
Якщо мова йде про поєднання тиші, якісної забудови та продуманої інфраструктури, то варто звернути увагу на таунхауси у передмісті столиці Sвій Dім 2 від Smart Development https://www.smart-development.ua/svii-dim-2/ , бо цей проєкт робить акцент саме на комфорті щоденного життя, доступності комунікацій та продуманій території. Забудовник давно працює на ринку і має репутацію того, хто реально виконує обіцяне. Локація дозволяє швидко діставатися до міста та водночас жити в спокійному середовищі без хаосу великих масивів. Планування створені так, щоб у приміщеннях вистачало світла, а внутрішній простір був функціональним. Формат таунхаусів робить відчуття власного будинку значно доступнішим, а близькість до столиці додає зручності у роботі та повсякденних справах. Сам комплекс вирізняється охайністю, продуманою організацією прибудинкової території та можливістю облаштувати власний куточок на свіжому повітрі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.103 секунд