Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Видалення каталізатора у Львові — де роблять швидко і без драм?

Видалення каталізатора у Львові — де роблять швидко і без драм? 6 днів 16 годин тому #2286

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Гей, автофани! Маю питання: де у Львові можна видалити каталізатор так, щоб не сидіти півдня під сервісом і не слухати казок про “ще одну проблемку”? Хочу легкий, безхвильовий процес: приїхав — зробили — поїхав. Якщо хтось має реальні враження від майстрів, які не тягнуть час і працюють акуратно, поділіться, буду вдячний!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Видалення каталізатора у Львові — де роблять швидко і без драм? 4 днів 17 годин тому #2312

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Мій досвід обслуговування автомобіля на СТО на вул. Стрийська, 45В у Львові був дуже приємним і результативним. Фахівці швидко і професійно провели діагностику, а потім зробили видалення каталізатора з гарантією до 12 місяців. Також я замовила чіп-тюнінг і ремонт вихлопної системи, і різниця в роботі двигуна відчутна одразу. Особливо тішить, що сервіс обслуговує легкові та вантажні автомобілі будь-яких марок, не створюючи ніяких проблем для клієнтів. Атмосфера тут дружня, а майстри завжди детально пояснюють, що і навіщо робиться. Тепер я впевнена, що моє авто працює максимально ефективно. Якщо комусь потрібно видалити каталізатор у Львові https://clean-kat.com.ua/vydalennya-katalizatora-lviv/ це місце точно варте уваги. Я щиро раджу це СТО всім знайомим.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд