Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Магазин для покупки монітора 120 Гц — де не обдурять?

Магазин для покупки монітора 120 Гц — де не обдурять? 1 тиждень 3 днів тому #2250

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Хей, народ! Маю питання для тих, хто недавно оновлював робоче/ігрове місце. Потрібен монітор на 120 Гц, але бажано замовити в магазині, де не буде історій типу «а чому коробка відкрита — бо ми перевіряли». Може, вже хтось проходив цей квест і знає нормальний варіант? Бо чесно — хочеться купити і забути.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Магазин для покупки монітора 120 Гц — де не обдурять? 6 днів 36 хвилин тому #2299

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Я довго шукала ідеальний монітор 120 Гц https://www.vodafone.ua/shop/ua/monitori/f/chastota_obnovlenija_izobrazhe-120_gc і знайшла його в магазині Vodafone. Вражає, що тут можна купити техніку за низькими цінами, а оформлення замовлення онлайн та доставка по всій Україні відбуваються максимально швидко. Консультанти допомогли мені обрати модель, що підходить для ігор та роботи з графікою. Зручно, що можна перевірити техніку перед покупкою в офлайн-магазині. Я відчуваю, що магазин дбає про клієнта, пропонуючи якісну техніку та комфортну покупку. Купівля в Vodafone справді економить час і дарує задоволення. Тепер ігри та робота на новому моніторі приносять лише позитивні емоції.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд