Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Квартири від забудовника — плюси і мінуси

Квартири від забудовника — плюси і мінуси 2 тижнів 2 днів тому #2248

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Доброго дня! Розглядаю варіант купівлі квартири від забудовника в Києві. Хтось мав справу з такими пропозиціями нещодавно? Цікавить, чи реально отримати об’єкт без зайвих проблем із документами та ремонтом. Маю сумніви, бо чула різні історії — від чудових угод до справжніх головних болей.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Квартири від забудовника — плюси і мінуси 1 тиждень 4 днів тому #2296

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Я обрала саме цей варіант, бо хотіла сучасне житло з високими стандартами будівництва і зручним плануванням. Квартири від забудовника https://build.kovalska.com/apartment Ковальська вражають своєю продуманістю і комфортом, тут кожна деталь створена для зручного життя. Кожна квартира від забудовника оснащена новітніми комунікаціями, просторими кімнатами та панорамними вікнами, що робить перебування вдома справжнім задоволенням. Для мене було важливо, щоб забудовник дбав про довгострокову перспективу та репутацію, а Ковальська вже понад 65 років доводить, що клієнти для них важливіші за прибуток. Також приємно відчувати, що територія житлового комплексу облаштована для безпеки і відпочинку. Я щиро задоволена вибором і відчуваю себе тут комфортно та спокійно. Це дійсно приклад бездоганних новобудов на ринку нерухомості.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.104 секунд