Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Гідроізоляційна суміш

Гідроізоляційна суміш 2 тижнів 2 днів тому #2245

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Друзі, вітаю! Планую робити гідроізоляцію підвалу, щоб вода не піднімалася стінами. Підкажіть, будь ласка, яку гідроізоляційну суміш реально варто взяти, щоб не розчаруватися після першого дощу? Хочу, щоб усе було надійно, але без зайвих витрат. Буду вдячна за конкретні поради від тих, хто вже робив щось подібне.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Гідроізоляційна суміш 1 тиждень 5 днів тому #2275

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Мій будинок давно потребував оновлення даху та підвалу, і я обрала продукцію Siltek, щоб все зробити якісно. Особливо корисною виявилася гідроізоляційна суміш https://siltek.ua/product-category/gidroizolyatsiyni_sumishi/ яка захистила стіни від вологи та протікань. Замовляла через офіційний сайт Ковальська, і весь процес був простим і зручним. Асортимент Siltek вражає своєю різноманітністю: штукатурки, шпаклівки, піни монтажні, фарби та матеріали для підлог — усе в одному місці. Результат перевершив очікування: стіни рівні, сухі, а ремонт виглядає професійно. Тепер я впевнена, що будь-який проект з Siltek пройде легко та результативно. Це справді сучасне підприємство, яке дбає про клієнтів та якість продукції.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.099 секунд