Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Панелі перекриття

Панелі перекриття 2 тижнів 2 днів тому #2244

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Доброго дня! Я зараз обмірковую варіант панелей перекриття для гаража, і трохи сумніваюся у виборі між залізобетонними і легкими бетонними панелями. Хтось із досвідчених може розповісти про власний досвід? Які панелі реально витримують вагу автомобіля та не прогинаються, і чи сильно відрізняється монтаж між різними типами? Буду вдячна за реальні поради, бо хочу все зробити правильно з першого разу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Панелі перекриття 1 тиждень 4 днів тому #2297

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Панелі перекриття від Ковальської стали для нас справжнім відкриттям під час зведення нового поверху нашого будинку. На офіційному сайті Бетон від Ковальської я швидко знайшла оптимальний варіант за кращою ціною з гарантією якості, перевіреною роками. Панелі перекриття https://beton.kovalska.com/products/zbv/plyty-perekryttya-bagatoporozhnynni-serijni/ виявилися надзвичайно міцними, легкими у монтажі та естетично привабливими, що значно прискорило процес будівництва. Зручна доставка прямо на об’єкт зробила процес ще більш комфортним, а монтаж пройшов без зайвих турбот. Тепер перекриття надійні, і я впевнена, що будинок витримає будь-які навантаження. Рекомендую всім, хто цінує надійність та якість – панелі перекриття від Ковальської не розчарують.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.105 секунд