Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Широкий вибір і доставка алкогольних напоїв

Широкий вибір і доставка алкогольних напоїв 2 тижнів 2 днів тому #2243

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Привіт усім! Хочу спитати у досвідчених — чи знаєте ви місця, де реально замовити алкоголь з доставкою і щоб асортимент був не як у маленькому магазинчику, а справді різноманітний? Щоб можна було і щось цікаве спробувати, і знайомим на подарунок підібрати. Може, хтось нещодавно замовляв і може порадити перевірене місце?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Широкий вибір і доставка алкогольних напоїв 1 тиждень 6 днів тому #2264

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Я довго шукала інтернет-магазин, де можна спокійно замовляти алкоголь, не переймаючись якістю, і зовсім випадково натрапила на VINO&VINO. Першим, що мене приємно здивувало, була цілком прозора політика щодо вибору і тим більше щодо такого моменту, як просекко ціна https://vinovino.com.ua/ru/wines/pinot-grigio/ бо в різних магазинах вона коливається без пояснень. Тут усе зрозуміло, доступно, і головне — асортимент настільки різноманітний, що хочеться придбати відразу кілька пляшок. Я вже тестувала кілька позицій — смак прекрасний, упаковка завжди охайна, доставка швидка. Мені також імпонує, що консультанти швидко реагують, можуть порадити щось нове, якщо планується святкування або романтичний вечір. Тепер VINO&VINO стало моїм улюбленим магазином, де я завжди впевнена в якості й сервісі на найвищому рівні.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.100 секунд