Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Програмне забезпечення ресторану

Програмне забезпечення ресторану 2 тижнів 2 днів тому #2233

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Привіт усім! Ми з командою відкрили невеликий ресторан і останнім часом задумуємося над автоматизацією всіх процесів — від прийому замовлень до складання звітів. Хтось вже пробував якесь ПЗ для ресторану? Що реально допомагає не витрачати час на рутину, а що лише додає клопоту? Хотілося б поради від тих, хто реально тестував.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Програмне забезпечення ресторану 1 тиждень 6 днів тому #2270

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Після кількох років керування невеликим сімейним рестораном я нарешті зітхнула з полегшенням, коли відкрила для себе Кнайпа Про Сервіс, адже їхнє програмне забезпечення ресторану https://knaipa-service.pro/automation/avtomatizacija-restoranu стало тим інструментом, про який я давно мріяла, навіть не знаючи, що він існує. Мені завжди бракувало нормального контролю за залишками, швидкої обробки замовлень та прозорої аналітики, а тепер усе працює настільки злагоджено, що навіть у години пік ми не відчуваємо стресу. Система допомагає автоматично фіксувати всі важливі операції, зменшує ризики помилок персоналу та дозволяє мені аналізувати продажі по днях, стравах і навіть змінах. Мені подобається, що співробітники дуже швидко звикли до інтерфейсу, бо він інтуїтивний й підлаштований саме під роботу закладів харчування. Особливо приємно, що техпідтримка реагує швидко, а весь сервіс працює стабільно. Відверто кажучи, я не уявляю, як раніше ми могли обходитись без такої автоматизації, адже тепер маємо повний контроль і спокій у роботі ресторану.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.101 секунд