Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Фарба для волосся

Фарба для волосся 2 тижнів 5 днів тому #2218

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Добрий день, колеги по красі :) Звертаюся з проханням поділитися власним досвідом. Мені порадили перейти на фарбу без аміаку через чутливу шкіру голови, але я хвилююся щодо автентичності продукції. Які бренди вважаєте найбільш надійними? І, що не менш важливо, де їх краще придбати, щоб не потрапити на фальсифікат? Дякую за будь-які рекомендації — дуже хочеться зробити правильний вибір.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Фарба для волосся 2 тижнів 5 днів тому #2219

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Я люблю експериментувати з відтінками, але завжди хвилювалась, що чергове фарбування зіпсує структуру волосся, тому дуже уважно підходжу до вибору косметики. Вперше замовила засоби на Headstore і була вражена якістю обслуговування та доступністю детальних описів, завдяки яким я одразу зрозуміла, що хочу купити фарбу для волосся без аміаку 'eal Professionnel Dia Color https://headstore.com.ua/ua/kraska-dlja-volos-bez-ammiaka-loreal-professionnel-dia-color-50ml вона легко наноситься, рівномірно розподіляється і дає той самий “м’який ефект без шапки”, якого я довго шукала. Волосся стало м’яким, блискучим, а колір тримається стабільно вже понад місяць, причому без втрати яскравості. Мені особливо сподобалось, що засіб підходить навіть для першого фарбування чи тонування після освітлення, адже я саме робила корекцію блонду. Немає жодного запаху аміаку, лише приємний легкий аромат, що робить процес комфортним. Headstore однозначно довів, що це надійний магазин, де можна без сумнівів купувати професійну косметику.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.105 секунд