Я люблю експериментувати з відтінками, але завжди хвилювалась, що чергове фарбування зіпсує структуру волосся, тому дуже уважно підходжу до вибору косметики. Вперше замовила засоби на Headstore і була вражена якістю обслуговування та доступністю детальних описів, завдяки яким я одразу зрозуміла, що хочу купити фарбу для волосся без аміаку 'eal Professionnel Dia Color
https://headstore.com.ua/ua/kraska-dlja-volos-bez-ammiaka-loreal-professionnel-dia-color-50ml вона легко наноситься, рівномірно розподіляється і дає той самий “м’який ефект без шапки”, якого я довго шукала. Волосся стало м’яким, блискучим, а колір тримається стабільно вже понад місяць, причому без втрати яскравості. Мені особливо сподобалось, що засіб підходить навіть для першого фарбування чи тонування після освітлення, адже я саме робила корекцію блонду. Немає жодного запаху аміаку, лише приємний легкий аромат, що робить процес комфортним. Headstore однозначно довів, що це надійний магазин, де можна без сумнівів купувати професійну косметику.