Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Підкажіть, де зараз можна купити хороші фасадні гірлянди за адекватною ціною.

Підкажіть, де зараз можна купити хороші фасадні гірлянди за адекватною ціною. 3 тижнів 1 день тому #2210

• Damis
  • Damis аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 29
  • Репутація: 0
Потрібно прикрасити дім зовні, але не знаю, які магазини мають широкий вибір і справді якісні товари. Бажано, щоб була можливість підібрати довжину та колір світіння. Буду вдячна за рекомендації.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Підкажіть, де зараз можна купити хороші фасадні гірлянди за адекватною ціною. 3 тижнів 17 годин тому #2211

• Eremei
  • Eremei аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 32
Якщо хочеться створити святкову атмосферу навколо дому, варто звернути увагу на магазини з великим асортиментом якісних гірлянд. Добре, коли можна обрати довжину та колір світіння, щоб підсвітка виглядала гармонійно і підкреслювала архітектуру. В інтернет-магазині SVETLINI є широкий вибір таких товарів, а також вони пропонують послугу прикрашання гірляндами https://svetlini.ua/ua/montazh-svetodiodnyix-girlyand-19025/. Це дуже зручно для тих, хто хоче швидко і красиво оформити фасад. Це значно економить час і додає комфорту.

Підкажіть, де зараз можна купити хороші фасадні гірлянди за адекватною ціною. 2 тижнів 2 днів тому #2228

• Lidda
  • Lidda аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 30
А для подключения у вас есть все электрокомплектующие?

Підкажіть, де зараз можна купити хороші фасадні гірлянди за адекватною ціною. 1 тиждень 6 днів тому #2261

• BOGDAN
  • BOGDAN аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 35
Lidda пише:
А для подключения у вас есть все электрокомплектующие?

А разве из сейчас так сложно онлайн заказать? Как по мне, то всё с точностью да наоборот.... Взять даже как пример мелкие электро комплектующие марки Takel, я их тут https://nva.in.ua/takel/ покупаю. И цена хорошая на сайте официального дистрибьютора, и доставка максимально оперативно работает
Час відкриття сторінки: 0.120 секунд