Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Хороші меблі які вони?

Хороші меблі які вони? 2 місяців 3 тижнів тому #2183

• VinniPapa
  • VinniPapa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 36
  • Репутація: 0
Відкриваєш інтернет і тут що хочеш, білі, сині, сірі, чорні в крапочку, блискучі і матові, з дзеркалами і малюнками, на будь-який гаманець і смак. Але ж це все фото зроблені в студії, під певним освітленням, оброблені в фотошопі. І як же тоді обрати дійсно якісні меблі для дому?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хороші меблі які вони? 2 місяців 2 тижнів тому #2203

• Aquafall
  • Aquafall аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 37
VinniPapa пише:
Відкриваєш інтернет і тут що хочеш, білі, сині, сірі, чорні в крапочку, блискучі і матові, з дзеркалами і малюнками, на будь-який гаманець і смак. Але ж це все фото зроблені в студії, під певним освітленням, оброблені в фотошопі. І як же тоді обрати дійсно якісні меблі для дому?

Усі ці студійні фото в інтернеті змушують нас купувати емоціями, а потім приходить "сюрприз" із реальністю. Я тебе чудово розумію, це ж дорога покупка, і хочеться, щоб меблі служили довго.

Раджу не дивитися тільки на загальний вигляд, а зосередитися на деталях.

Матеріали у описі: Якісний продавець завжди детально вкаже, з чого зроблені меблі: натуральне дерево, товстий МДФ, чи просто дешеве ДСП. Якщо в описі цього немає, краще оминати такий товар.

Фурнітура: Зверни увагу на ручки, петлі, направляючі для шухляд. Якщо вони виглядають масивними і якісними, це хороший знак, бо виробник не економив на деталях.

Відгуки з "живими" фото: Це твій найкращий друг! Шукай відгуки від реальних покупців із їхніми фотографіями. На них видно, як меблі виглядають при звичайному освітленні і яка їхня реальна текстура.

Якщо тобі потрібне, наприклад, ліжко, і ти хочеш впевнитися в якості, я б радив переглядати спеціалізовані магазини, як от "Спальня". На їхньому сайті ти знайдеш гарні ліжка https://www.spalnia.com.ua/product-category/spalni/spalni-rumyniya/ з деталізованими характеристиками. Зазвичай, коли магазин спеціалізується на одній категорії товару, якість у них вища, ніж у тих, хто продає "все підряд". Успіхів тобі у виборі!

Хороші меблі які вони? 1 місяць 1 тиждень тому #2476

• BOGDAN
  • BOGDAN аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 44
А стосовно матраса які будуть ідеї та роздуми?

Хороші меблі які вони? 1 місяць 6 днів тому #2499

• Lidda
  • Lidda аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 38
BOGDAN пише:
А стосовно матраса які будуть ідеї та роздуми?
Як на мене, то краще безпружинний матрац купити купувати. Так ви точно врахуєте усі необхідні вимоги до нього та купите матрац, який вам буде слугувати точно не один рік. Жорсткість, фактичні розміри, рекомендації щодо ваги - все це варто взяти до уваги ще перед покупкою. Тому консультуйтесь уважно та усю отриману інформацію обов'язково аналізуйте!
Останнє редагування: 3 тижнів 3 днів тому від Lidda.

Хороші меблі які вони? 2 тижнів 1 день тому #2621

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 85
А де можна купити меблеву фурнітуру?

Хороші меблі які вони? 1 тиждень 6 днів тому #2636

• Filla
  • Filla аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
Звичайно, можна підібрати меблеву фурнітуру відповідно до ваших потреб і смаку. Ось будівельний магазин https://tdvikar.com.ua/ , де представлений широкий асортимент якісних меблевих деталей — від ручок і петель до напрямних і кріплень. Тут легко знайти все необхідне для оновлення або створення меблів, а також отримати професійні консультації. TDVikar — це зручне і надійне місце для тих, хто цінує якість і комфорт у виборі матеріалів.
Час відкриття сторінки: 0.140 секунд