Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Наші дітки, турбота про них

Наші дітки, турбота про них 2 днів 8 годин тому #2180

• VinniPapa
  • VinniPapa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 31
  • Репутація: 0
У вас є дітки? Ви їх любите? А що для вас означає турбота про них? Що ви робите для того щоб вони росли щасливими і здоровими?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Наші дітки, турбота про них 1 день 8 годин тому #2186

• Aquafall
  • Aquafall аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 31
  • Репутація: 0
VinniPapa пише:
У вас є дітки? Ви їх любите? А що для вас означає турбота про них? Що ви робите для того щоб вони росли щасливими і здоровими?

Турбота про дітей — це не лише гарний одяг чи нові іграшки. Для мене вона більше про увагу, спокій і безпеку. Щоб дитина відчувала, що її слухають, підтримують і завжди готові захистити. Я стараюся, щоб поруч було менше стресу, більше тепла і розуміння. А ще важливо не забувати про речі, які ми часто відкладаємо — наприклад, про фінансову безпеку.

Зараз є багато способів подбати про це, навіть не виходячи з дому. Зараз існує страховка від нещасних випадків для дітей це про спокій навіть в ті моменти коли вас немає поруч, у разі непередбачених випадків. Турбота — це не лише любов сьогодні, а й передбачливість на завтра. Я просто знаю не один випадок коли навіть батьки були поруч, достатньо хвилини, декількох секунд і просто зламані кінцівки, розбиті голови.. це жах звісно, але хоча б ти знаєш що буде підтримка у разі чого.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.100 секунд