Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Перерахунок пенсії військовим

Перерахунок пенсії військовим 1 тиждень 1 день тому #2151

• Foma
  • Foma аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 20
  • Репутація: 0
Цікавить, як правильно здійснити перерахунок пенсії для військових. Хочу знайти юриста або адвоката, який реально допомагає у таких справах, розбирається в документах та процедури, і може супроводжувати процес від початку до кінця. Буду вдячний за поради, рекомендації та контакти перевірених фахівців.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Перерахунок пенсії військовим 1 тиждень 12 годин тому #2153

• Ганс
  • Ганс аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 19
  • Репутація: 0
У мене вже був випадок, коли неправильно нарахували пенсію військовому https://www.actum.com.ua/blog-3-1/pererahunok-pensiji-vijskovomu-pensioneru Це стосувалося мого батька. Спочатку він сам намагався розібратися, писав запити, ходив до Пенсійного фонду, але відповіді були формальні. Тоді ми звернулися до юристів «Актум», які уважно перевірили всі документи й виявили, що при нарахуванні не врахували кілька років служби та надбавки. Вони підготували позов і подали справу до суду. Через кілька місяців батькові перерахували пенсію й виплатили різницю. Після цього я зрозумів, що самотужки в таких справах нічого не доб’єшся — краще одразу звертатися до тих, хто реально знає, як діяти.
Останнє редагування: 1 тиждень 12 годин тому від Ганс.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.103 секунд