Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Яка зарядна станція для електрокара найзручніша в дорозі?

Яка зарядна станція для електрокара найзручніша в дорозі? 1 місяць 1 тиждень тому #2088

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Репутація: 0
Друзі, всім привіт! Планую дальню поїздку на електромобілі і думаю, на які зарядки розраховувати. Хтось користувався швидкими станціями типу CCS або CHAdeMO? Чи реально без проблем знайти зарядку по маршруту, щоб не витрачати години на очікування? Буду вдячна за поради та лайфхаки для подорожей на електрокарі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Яка зарядна станція для електрокара найзручніша в дорозі? 1 місяць 1 тиждень тому #2089

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Привіт! Коли вирішила придбати зарядку для свого електромобіля, я довго сумнівалася, але Feyree зарядки у магазині EnergyUp виявився саме тим, що шукала. В першу чергу, мене приємно здивував дизайн та компактність пристрою – він займає мало місця і водночас потужний. Доставка була швидкою, а монтаж простим, навіть для тих, хто не має спеціальних навичок. Великий плюс – це безпечна робота станції та автоматичне відключення після завершення зарядки, що додає спокою. Консультанти магазину допомогли підібрати оптимальний режим зарядки для мого авто і дали поради щодо економії електроенергії. Мені подобається, що Feyree EV Charger сумісний із різними моделями і легко підключається. Загалом, я отримала продукт, який перевищив мої очікування, і тепер рекомендую його всім друзям, бо це справді практично та надійно.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.099 секунд