Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Де зараз реально купити гарну дитячу кофту або туніку для доньки?

Де зараз реально купити гарну дитячу кофту або туніку для доньки? 1 тиждень 22 годин тому #2051

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 112
  • Репутація: 0
Де зараз реально купити гарну дитячу кофту або туніку для доньки? Уже кілька днів шукаю щось якісне, щоб не зіпсувалося після першого прання. У місцевих магазинах вибір або нудний, або ціни занадто високі, а хочеться щось стильне, зручне й приємне до тіла. Може, є якісь перевірені інтернет-магазини, де берете речі своїм дітям? Бажано, щоб доставка була швидкою і без зайвих сюрпризів.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де зараз реально купити гарну дитячу кофту або туніку для доньки? 1 тиждень 22 годин тому #2052

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 91
  • Репутація: 0
Я нещодавно теж шукала подібне і натрапила на чудовий інтернет-магазин брендового дитячого одягу GUFO KIDS. Там у розділі дитячі кофти та кардигани https://gufokids.com.ua/detskaya-odezhda/kardigany-kofti-detskie/tuniki/ великий вибір моделей на будь-який смак — від легких тунік до теплих кофт із якісного трикотажу. Дуже сподобалося, що всі речі сертифіковані й відповідають розмірам, а не як буває у деяких онлайн-магазинах. Замовлення прийшло швидко, все гарно запаковано, тканина м’яка, після прання не деформується. Однозначно рекомендую, особливо якщо цінуєш якість і стиль.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.097 секунд