Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Планую взяти квадроцикл

Планую взяти квадроцикл 1 тиждень 3 днів тому #2048

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 112
  • Репутація: 0
Планую взяти квадроцикл, бо автівкою не завжди доїдеш у ті місця, де я працюю. Часто буваю на риболовлі, іноді їжджу перевіряти мисливські вежі, а після дощу без потужного транспорту там просто ніяк. Перелопатив купу оголошень, але більшість або без документів, або “нові, але з Європи без гарантії”. Не хочу платити великі гроші за кота в мішку, шукаю магазин, де є офіційна гарантія, доставка і нормальна консультація.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Планую взяти квадроцикл 1 тиждень 2 днів тому #2050

• mirusa
  • mirusa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 104
  • Репутація: 0
Мій знайомий порадив Тракторний Бригадир, і це був найадекватніший варіант з усього, що я бачив. Замовив утилітарний варіант квадроцикла https://tb-mag.com.ua/ua/kvadrotsikli для бездоріжжя, і скажу чесно — якість на рівні. Мотор працює чітко, не гріється, підвіска міцна, збірка хороша. Доставка оперативна, документи всі в порядку, гарантійний талон є. Менеджер пояснив, як проходить обкатка, які масла краще лити й як правильно зберігати техніку взимку. Дивує, що в нас ще є магазини, які реально працюють по совісті.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.100 секунд