Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: А де купуєте тканину для швейного бізнесу оптовими партіями?

А де купуєте тканину для швейного бізнесу оптовими партіями? 2 тижнів 1 день тому #2041

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 91
  • Репутація: 0
А де купуєте тканину для швейного бізнесу оптовими партіями? Потрібно знайти надійного постачальника, бо зараз асортимент в локальних магазинах зовсім обмежений. Особливо цікавлять однотонні, якісні та доступні по ціні матеріали для пошиття одягу й постільної білизни. Хто що може порадити?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

А де купуєте тканину для швейного бізнесу оптовими партіями? 2 тижнів 1 день тому #2042

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 112
  • Репутація: 0
Якщо ви серйозно плануєте займатися швейним бізнесом, то рекомендую одразу звертатися не до випадкових магазинів, а до компаній, які спеціалізуються саме на оптовій торгівлі тканинами. Я вже понад рік співпрацюю з компанія Текстиль Контакт , і можу сказати, що це дуже зручний і перевірений варіант. В них величезний вибір тканин — бавовна, льон, сатин, фліс, а також спеціальні матеріали для уніформи та спецодягу. Умови для оптових клієнтів лояльні, а якість стабільна. До того ж вони мають швидку доставку по Україні. Це варіант, який точно вартує уваги.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.100 секунд