Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Пароконвекційні печі

Пароконвекційні печі 3 тижнів 36 хвилин тому #2013

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 91
  • Репутація: 0
Де зараз реально можна замовити якісні пароконвекційні печі для професійної кухні? Переглянув кілька сайтів, але або немає в наявності, або вибір дуже обмежений. Хотілося б знайти перевірений інтернет-магазин, де є гарантія, сервіс, а також швидка доставка, бо обладнання потрібне вже найближчим часом. Чи є у когось досвід із конкретними продавцями в Україні?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Пароконвекційні печі 3 тижнів 30 хвилин тому #2014

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 112
  • Репутація: 0
Якщо тобі потрібні надійні й професійні пароконвекційні печі, можу порадити звернутися до спеціалізованого інтернет-магазину BMSERVICE. У них широкий вибір обладнання для ресторанів, кафе та виробництв, і найважливіше — у BMSERVICE завжди є в наявності професійні пароконвекційні шафи https://rational.bmservice.ua/parokonvektomaty/ . Це великий плюс, адже тобі не доведеться чекати довгі тижні на поставку. Крім того, BMSERVICE співпрацює з відомими світовими брендами, такими як Rational, що гарантує якість і довговічність техніки. У них можна отримати консультацію спеціалістів щодо вибору оптимальної моделі саме для твоєї кухні, враховуючи обсяг виробництва й меню. Сервісний центр компанії забезпечує кваліфіковане обслуговування й ремонт у разі потреби, а це дуже важливо для безперервної роботи закладу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд