Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Розпродаж саджанців троянд

Розпродаж саджанців троянд 3 тижнів 6 годин тому #2010

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 67
  • Репутація: 0
Хтось бачив десь адекватний розпродаж саджанців троянд? Бо ходила по розплідниках, а ціни такі, ніби вони з золота. Хотілося б узяти кілька кущів на весну, але не влетіти в копійку. Може, є якісь магазини чи фермери, що роблять чесні акції?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Розпродаж саджанців троянд 2 тижнів 6 днів тому #2015

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
  • Репутація: 0
Цього року я нарешті наважилася оновити свій сад і звернулася до Agro-Market, бо тут саме був розпродаж саджанців троянд https://agro-market.net/ua/catalog/cat/355/ була в захваті від великого вибору сортів і приємних цін, адже раніше купувала рослини лише у звичайних магазинах і завжди переплачувала. Саджанці прийшли швидко, у надійній упаковці, без жодних пошкоджень. Я одразу висадила їх у саду, і вже зараз помічаю, як вони швидко прижилися і почали розвиватися. Дуже подобається, що сайт зручний, а доставка по Україні працює без проблем. Я відчуваю справжнє задоволення від того, що мій сад виглядає як з журналу, і тепер точно буду замовляти тут ще. Сервіс і якість у цьому магазині на висоті.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.096 секунд