Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Де можна замовити бактерії для вигрібних ям?

Де можна замовити бактерії для вигрібних ям? 3 днів 21 годин тому #1982

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 83
  • Репутація: 0
Може хтось підкаже, де реально можна замовити бактерії для вигрібних ям? Бо стикнувся з тим, що яма швидко наповнюється і запах стоїть жахливий. Хотілося б щось ефективне, але не знаю, де краще брати, щоб не натрапити на підробку чи марну витрату грошей. Можливо, ви вже користувалися й маєте перевірені варіанти, буду вдячний за поради.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де можна замовити бактерії для вигрібних ям? 3 днів 21 годин тому #1983

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 105
  • Репутація: 0
Я якраз мав схожу проблему й довго шукав оптимальне рішення. Можу порадити компанію Водограй, у них є цілий розділ з якісними препаратами, зокрема бактерії для вигрібних ям https://vodograi.org/uk/shop/bakterii-dlya-vygrebnykh-yam/ . Важливий момент у тому, що ці бактерії не лише допомагають зменшити обсяг відходів і прибрати неприємний запах, а й суттєво подовжують термін експлуатації самої ями. Я замовляв у них кілька разів, завжди все приходило вчасно й добре запаковане, а результат був помітний уже через кілька днів після застосування. На мою думку, краще не ризикувати зі випадковими продавцями, бо тоді можна втратити і гроші, і час. У Водограї є й консультації — можна уточнити, який саме засіб підійде для вашої ситуації.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.100 секунд