Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Кредит під заставу нерухомості

Кредит під заставу нерухомості 3 днів 22 годин тому #1980

• Oxxina
  • Oxxina аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 64
  • Репутація: 0
Друзі, цікавить ваша думка: чи варто брати кредит під заставу квартири? Ситуація така, що треба більша сума, а банки охоче пропонують саме цей варіант. Трохи хвилює ризик, але водночас бачу, що умови привабливіші, ніж у звичайних кредитів. Хтось мав досвід? Як усе проходить на практиці?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Кредит під заставу нерухомості 3 днів 9 годин тому #1990

• bablzzzz@i.ua
  • bablzzzz@i.ua аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 55
  • Репутація: 0
Коли ми з партнерами вирішили розширити нашу компанію, постало питання пошуку значної суми коштів. Я звернувся до БІЗБАНКу, бо чув про їхню надійність і професійність. Нам запропонували оптимальне рішення — кредит під заставу нерухомості https://www.bisbank.com.ua/credits/kredyt-na-bud-yaki-czilipid-zastavu-neruhomosti-po/ що дозволило отримати необхідне фінансування швидко й без зайвих перепон. Умови були зрозумілими й вигідними, а фахівці банку детально пояснили всі нюанси. Я відчув, що тут справді цінують клієнта й намагаються знайти для нього найкращий варіант. Особливо важливо, що БІЗБАНК працює на ринку майже два десятиліття і має бездоганну репутацію, адже у фінансових питаннях це головний фактор довіри. Сьогодні наша компанія розвивається, і за це ми вдячні банку, який у потрібний момент підставив плече.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд