Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Школа танцев для детей

Школа танцев для детей 4 місяців 2 тижнів тому #1921

Хореография помогает ребёнку развивать воображение, дисциплину и умение работать в коллективе. Кроме этого, танцы укрепляют здоровье, формируют красивую осанку и делают детей более уверенными в себе. В StarDance обучение строится так, чтобы малышам было интересно и легко включаться в процесс. Их школа танцев для детей stardance.kiev.ua предлагает программы для разных возрастов, где учат через игру, музыку и творчество. Такой формат занятий становится настоящим вкладом в будущее ребёнка и его гармоничное развитие.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Школа танцев для детей 1 місяць 1 тиждень тому #2490

• okipka
  • okipka аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 155
  • Репутація: 0
А я довго намагаюся розібратися, де в Києві реально знайти приватний дитячий садочок із нормальними умовами, а не лише гарною рекламою, бо всюди обіцяють розвиток, турботу й безпеку, але на практиці складно зрозуміти, як там насправді з харчуванням, адаптацією, кількістю дітей у групі та ставленням вихователів, цікавлять саме живі відгуки, досвід щоденного відвідування, а не загальні слова з сайтів, тому хочеться почути, куди варто звернути увагу і що реально працює для дитини в ритмі великого міста?

Школа танцев для детей 1 місяць 1 тиждень тому #2491

• borlev
  • borlev аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 133
  • Репутація: 0
За власним досвідом пошуків і відвідувань можу сказати, що варіантів у столиці багато, але якість дуже різна, тому варто дивитися не лише на приміщення, а й на філософію закладу, щоденний розклад, відкритість до батьків і реальну атмосферу всередині, мені вдалося знайти місце, де не створюють ілюзію розвитку, а справді працюють з дітьми уважно і послідовно, мова про продуманий простір, де адекватна кількість дітей у групах, сучасні методики без тиску та нормальне харчування, саме такий підхід асоціюється з форматом приватний дитячий садочок у Києві mKids https://mkids.ua/kindergarten/dytyachyj-sadok-teremku/ , бо там відчувається баланс між дисципліною і свободою, а головне — спокійна адаптація без стресу, що для міських умов і зайнятого графіка є реальною перевагою, яку помічаєш уже з перших тижнів відвідування.
Час відкриття сторінки: 0.108 секунд