Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Спортивні автомобілі — яка у вас улюблена модель і чому?

Спортивні автомобілі — яка у вас улюблена модель і чому? 1 місяць 1 тиждень тому #1893

• homid
  • homid аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 55
  • Репутація: 0
Привіт усім!
Давайте поговоримо про спортивні авто — які моделі вам найбільше подобаються? Можливо, у вас є мрія про певну машину або вже є власний спорткар?
Що для вас найважливіше у спортивному авто: швидкість, дизайн, комфорт чи щось інше?
Особисто я захоплююся Porsche 911 GT3 RS — неймовірна машина з шаленою динамікою! А ви?

Діліться своїми думками, порадами і враженнями!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Спортивні автомобілі — яка у вас улюблена модель і чому? 1 місяць 6 днів тому #1899

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 77
Класна тема — спортивні авто завжди викликають море емоцій. Porsche 911 GT3 RS — справді легенда, неймовірно драйвова машина з ідеальним балансом між швидкістю та керованістю. Цей моторний рев і дизайн просто захоплюють!

Спортивні автомобілі — яка у вас улюблена модель і чому? 1 місяць 4 днів тому #1913

• Galopex
  • Galopex аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 43
Я просто в захваті від Porsche 911 Dakar https://dealer.porsche.com/ua/kyivairport/uk-UA/Model-Pages/911-Dakar . Це не просто моя улюблена машина бренду — це справжній монстр на колесах. Найпотужніший і найвражаючий автомобіль, який поєднує у собі спортивний дух Porsche і здатність долати будь-які виклики. Він створений для тих, хто любить драйв і не боїться екстремальних умов. Кожна деталь тут — про силу, швидкість і впевненість. Така машина викликає повагу і захоплення з першого погляду.

Спортивні автомобілі — яка у вас улюблена модель і чому? 1 тиждень 4 днів тому #2046

• Filla
  • Filla аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 35
Це вже для дуже шалених гонщиків авто, для треку. Але яка краса!

Спортивні автомобілі — яка у вас улюблена модель і чому? 1 тиждень 4 днів тому #2047

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 57
Для себе обрала іншу машину, адже кожен має свої вподобання та потреби. Якщо ви шукаєте комфортний, сучасний та функціональний автомобіль, то ця модель може вам підійти ідеально. Ось можна ознайомитися з Volvo XC40 за посиланням https://winnerauto.volvocarsdealer.com/model/xc40 . Там ви знайдете детальну інформацію про технічні характеристики, комплектації та переваги цього автомобіля. Рекомендую звернути увагу, якщо хочете отримати надійний і стильний автомобіль із передовими технологіями.
Час відкриття сторінки: 0.125 секунд