Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Як підняти ефективність сайту

Як підняти ефективність сайту 2 місяців 3 тижнів тому #1890

• Vasiliy Ivanov
  • Vasiliy Ivanov аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 20
  • Репутація: 0
Привіт. Маю власний сайт, але останнім часом помітив, що відвідуваність падає, а пошукові позиції теж не радують. Я вже пробував міняти контент, оптимізувати картинки, навіть трохи працював над ключовими словами, та суттєвих змін так і не побачив. Може, хтось стикався з подібним і знає, що реально допомагає виправити ситуацію? Цікавить практичний досвід, щоб не витрачати час дарма.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як підняти ефективність сайту 2 місяців 3 тижнів тому #1891

Привіт. У мене була аналогічна проблема - сайт працював, але результату майже не було. Я вирішив замовити аудит сайту в UPcorn Agency, і це стало найкращим рішенням. Команда зробила детальний аналіз: від технічних помилок до SEO та структури сторінок. Виявили купу дрібних, але критичних моментів, які я сам би точно не знайшов. Після впровадження їхніх рекомендацій сайт почав швидше завантажуватися, зросли показники видимості, а найголовніше - з’явився приріст цільових відвідувачів. Сподобалося, що пояснення були простими й зрозумілими, без складних термінів. Якщо хочете реальних змін і розвитку ресурсу, сміливо раджу звертатися до них.

Як підняти ефективність сайту 2 тижнів 16 годин тому #2255

• Damis
  • Damis аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 29
В такому разу краще звернутися до професіоналів

Як підняти ефективність сайту 2 тижнів 16 годин тому #2256

• Eremei
  • Eremei аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 32
У мене була схожа ситуація: трафік на сайті почав падати, а позиції у пошуку стали поступово знижуватися, незважаючи на спроби оптимізувати контент та картинки. Виявилося, що одного редагування текстів та базової SEO-роботи недостатньо — потрібен комплексний підхід до просування. Я вирішив звернутися до професіоналів і замовив у веб-студії QuatroIT SEO оптимізацію та просування сайту https://quatroit.com/. Вони провели детальний аудит, підказали, які технічні моменти слід виправити, і оптимізували ключові сторінки з урахуванням правильної семантики. Після цього трафік почав повільно, але впевнено зростати, а позиції у Google покращилися. Дійсно корисно працювати з командою, яка знає, як системно підходити до SEO. Рекомендую звертати увагу на таких спеціалістів і не витрачати час на проби “наосліп”.
Час відкриття сторінки: 0.123 секунд