Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Надійний блок безперебійного живлення

Надійний блок безперебійного живлення 2 тижнів 3 днів тому #1876

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 77
  • Репутація: 0
Привіт!
Шукаю надійний блок безперебійного живлення (UPS) для живлення пристроїв на 12В. Основне завдання — гарантована робота роутера, камер відеоспостереження, мікросерверів або LED-освітлення під час відключення електроенергії. Потрібно працювати не менше 6–12 годин при споживанні 10–30 Вт
Останнє редагування: 2 тижнів 3 днів тому від Kass.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Надійний блок безперебійного живлення 2 тижнів 3 днів тому #1885

• Galopex
  • Galopex аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 40
У мене Faraday UPS 30W 13,8V: Цей блок живлення забезпечує стабільну напругу 13,8 В та потужність до 30 Вт. Він підходить для живлення різноманітного 12В обладнання, включаючи роутери та камери відеоспостереження. Мене все влаштовує.

Надійний блок безперебійного живлення 3 днів 10 годин тому #1988

• Filla
  • Filla аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 31
Я думаю, що краще брати більш потужне обладнання — з запасом, щоб бути впевненим у стабільній роботі всіх пристроїв навіть при збільшеному навантаженні або тривалих відключеннях. Тут https://triniti-sb.com.ua/dbzh-12-24v/ можна підібрати блок безперебійного живлення на 12В або 24В, який ідеально відповідатиме твоїм потребам. Та й у консультанта можна запитати, запропонує кращі варіанти по якості та ціні.
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд