Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Який сервіс підключити для прийому платежів?

Який сервіс підключити для прийому платежів? 4 тижнів 1 година тому #1837

• homid
  • homid аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 55
  • Репутація: 0
Привіт!
Потрібно підключити прийом платежів на сайт — продаю товари онлайн. Хочу, щоб клієнти могли зручно оплачувати карткою, бажано ще через Apple Pay/Google Pay.

Шукаю сервіс, який легко підключається, має адекватні тарифи і нормальну техпідтримку. Не хочеться зв’язуватись з тими, де купа паперової тяганини або все довго підключається.

Якщо хтось вже користується чимось подібним — поділіться досвідом, будь ласка. Що працює стабільно?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Який сервіс підключити для прийому платежів? 3 тижнів 6 днів тому #1838

• Filla
  • Filla аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 31
Для онлайн-магазину, де потрібна оплата карткою, а ще краще — через Apple Pay і Google Pay, є кілька дійсно зручних варіантів, які легко підключаються, мають добрі тарифи та техпідтримку.

Який сервіс підключити для прийому платежів? 3 тижнів 6 днів тому #1839

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 51
Для того, щоб приймати оплату на сайті, раджу використовувати сервіс онлайн платежів - https://hutko.org/uk/online-payments/ . Це зручне та надійне рішення, яке допоможе швидко організувати прийом оплат і зробити процес комфортним для ваших клієнтів. Підтримка різних способів оплати, простота інтеграції та безпека — все, що потрібно сучасному бізнесу.
Останнє редагування: 3 тижнів 6 днів тому від Balaxa.
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд