Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

Mobile menu

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Як ефективно використовувати статті в блогах для просування сайту?

Як ефективно використовувати статті в блогах для просування сайту? 3 днів 7 годин тому #1586

• Kass
  • Kass аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 59
  • Репутація: 0
Хочу дізнатись, як правильно писати та розміщувати статті в блогах для залучення трафіку і покращення SEO. Які теми краще обирати? Де шукати майданчики для публікації? Чи варто купувати гостьові статті і як не потрапити на низькоякісний контент?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як ефективно використовувати статті в блогах для просування сайту? 2 днів 14 годин тому #1596

• Balaxa
  • Balaxa аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 37
Перед написанням варто визначити ключові слова, які шукає ваша аудиторія. Для цього можна використовувати інструменти: Google Keyword Planner, Ahrefs, SEMrush, Serpstat, або навіть безкоштовні — Ubersuggest, Keyword Surfer.

Як ефективно використовувати статті в блогах для просування сайту? 1 день 16 годин тому #1603

• homid
  • homid аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 51
Звісно, ви праві. Такі статті дійсно можна використовувати для просування та це результативно. Проте тут потрібен досвід не тільки в написанні, але також знання, де матеріали розмістити. Тож краще замовити гест пости з розміщенням, та навіть, з написанням тексту. Таким чином ви отримаєте якісні послуги від тих, хто вже має досвід.
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд