Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

 
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Участь студентки групи ПЕ-101 Костирєвої Олександри в «Miss University - 2012»

Участь студентки групи ПЕ-101 Костирєвої Олександри в «Miss University - 2012» 8 років 1 місяць тому #40

  • antivirus
  • antivirus аватар
  • Оффлайн
  • Администратор
  • Дописи: 72
  • Репутація: 1
stu.cn.ua/news_view/495/

9 грудня 2012 року о 19.00 в обласному музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка відбудеться уже традиційним загальноміський конкурс краси «Miss University - 2012». Для участі у цьому конкурсі було відібрано 12 красунь, які представляють майже всі навчальні заклади нашого міста і зараз активно готуються до конкурсу.
ЧДТУ у цьому престижному заході будуть представляти студентки третіх курсів ЧДТУ: факультету електронних та інформаційних технологій групи ПЕ-101 Костирєва Олександра та факультету менеджменту і підприємництва групи ПМ-101 Петровська Аліна.
Репетиційний процес підготовки до конкурсу у самому розпалі, основна частина шоу-програми майже готова, доопрацьовуються останні деталі. Однією з головних номінацій конкурсу є «Miss глядацьких симпатій». Цей почесний титул отримає учасниця, яка набере найбільшу кількість голосів в смс - голосуванні.
Не залишайтесь осторонь цієї феєричної події та підтримайте наших дівчат, проголосуйте за них!
Для підтримки учасниці № 4 Костирєвої Олександри надсилайте смс - повідомлення з текстом 7704 на короткий номер 3707. (* Для повнолітніх абонентів всіх національних GSM операторівУкраїни. Вартість відправки смс на номер 3707 - 1, 00 грн. Тариф в гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5 % з вартості послуги без урахування ПДВ. Послуги надає ТОВ Клуб "Левел 4х4". Тел.: 056 735 77 77).
Слідкуйте за всіма подіями конкурсу та початком смс – голосування у групі ВКОНТАКТІ; детальніше vk.com/miss_ch.
Організатори конкурсу висловлюють особливу подяку ректору ЧДТУ професору Шкарлету Сергію Миколайовичу за підтримку та допомогу в організації конкурсу.


Від себе: пропоную всім за можливістю підтримати нашу студентку, яка крім того, що успішно навчається на не такій вже й легкій спеціальності, ще й приймає активну участь в громадській діяльності - вона приймала участь в минулорічному конкурсі Міс ЧДТУ, постійно приймає участь в різноманітних виставках та презентаціях нашої кафедри (таких як дні відкритих дверей й т.п.). 1 грн. - не така вже й велика сума навіть для студента (менше вартості 1 булочки в їдальні). Так давайте підтримаємо! Фото можна подивитись на сайті уніерситету в тій новині, лінк на яку я навів вище.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.331 секунд