Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки НУ "Чернігівська політехніка"

 
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Список програм, яким користуємось на Android. Must have!

Список програм, яким користуємось на Android. Must have! 8 років 1 місяць тому #65

  • antivirus
  • antivirus аватар
  • Оффлайн
  • Администратор
  • Дописи: 72
  • Репутація: 1
В цій темі пропоную тим, хто має смартфони на базі ОС Android розказувати про те, які саме програми встановлені на їх апаратах.

Група програм English.

1. Fluent English - програма, яка програє аудіокниги, які можн скачати з самої програми. На жаль, кількість аудіокнижок невелика. Паралельно з аудіо прокручується транскрипт. По клацанню на слові відразу показується переклад. Дуже добра для аудіювання, начитка йде на звичній для нейтівів, тому спочатку може здаватись незручно, однак, по-іншому й не вийде нормально вивчити мову.
Маркет: market.android.com/details?id=com.fluent...bHVlbnRpemVyLmZhZiJd

2. Learn English
English learning podcasts with exercises from the British Council
Fun English language listening practice from the British Council, the world authority in English language learning.
LearnEnglish Elementary Podcasts app is a series of English learning podcasts for you to directly download and enjoy on your Android device. You also have the option to stream.
Each show, with the dynamic duo of Tess and Ravi is 20 minutes long and comes with questions aimed at Elementary learners of English, of which you can try and answer while listening to the podcast.
The tapescript also moves in time with the audio to aid listening.
Маркет market.android.com/details?id=hk.hkbc.ep...hrYmMuZXBvZGNhc3QiXQ

*******************************************

1. Smart AudioBook Player - для прослушивания книг, лучшее из того что видел, бесплатный, нет рекламы.
2. pixel smart office - мобильный офис, есть все что надо для счастья. В маркете его нет, надо качать отдельно.

*******************************************

. Dropbox - копия с большого брата. Бесплатная. Позволяет хранить данные на облаке и обращаться к ним в любой момент. Изначально в системе дается 2 Гб, но при желании можно бесплатно расширить до 20 Гб (подробности на сайте после регистрации) что вполне хватает для того чтоб залить туда всю папку с учебой и обращаться к ней в любой момент (особенно когда забыл лабу дома).

2. PowerAMP - самый лучший аудио плеер. У него самый правильный эквалайзер - 10-полосный, есть регулировка тембра (низкие и высокие частоты) и выбор качества эквалайзера. Звук очень похож на звук с Winampa. Читает все форматы. Но есть одно но - он платный (40 грн.), но после проверки абсолютно всех возможных плееров остановится пришлось на нем из-за самого качественного звука и долгой времени роботы. Есть триал на 2 недели для теста. Есть взломанные версии, но очень старые.

3. QuickPic - самый быстрый просмотрщик изображений с мультитачем. Бесплатный. Стандартный даже рядом не лежал по скорости работы с этим.

4. LauncherPro - быстрый лаунчер. Бесплатный.

5. Chainfire3D - позволяет запускать на смартфоне игры заточеные не под ваш тип процессора. Бесплатная. Она не эмулирует процессор, а устанавливает свой драйвер на телефон который делает такие чудеса без потери производительности.

6. ezPDF Reader - самый быстрый pdf-просмотрщик. Есть взломанная версия.

*******************************************

AnkiDroid
play.google.com/store/apps/details?id=co...vbS5pY2hpMi5hbmtpIl0.
Програма для вивчення будь-чого, дуже добре підходить для вивчення іноземних мов - запам"ятовування слів (прямий і зворотний переклад) і стійких виразів. Є версія для Win, можна зробити також онлайн-акаунт, в цьому випадку буде відбуватись синхронізація на телефоні й "в хмарці", а потім - і у Win.

MLO MyLifeOrganized
play.google.com/store/apps/details?id=ne...vcmdhbml6ZWQubWxvIl0.
Програма для тайм-менеджменту, зокрема - створення То-Do листів, яка незамінна для того, щоб не забути, що треба зробити завтра, на наступному тижні, в наступному місяці. Реалізує принцип GTD (Getting Things Done) en.wikipedia.org/wiki/Getting_Things_Done. Можна створити контексти (місця, особи й т.п.), потім, наприклад, вивести лише ті задачі, які відносяться до певної дисципліни, наприклад. З"явилась задача - внесли в МЛО, проставили контекст, час дедлайну (якщо треба), контекст. Потім, збираєтесь на консультацію, дивитесь контекст "Електромагнітна техніка", й задаєте питання :-) Також є версія під Win, синхронізація по Wi-Fi.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.135 секунд